Namman Muay

Mentha Piperita
Košarica
Potražite u ljekarnama
Trebate Pomoć?
0800 333 553
Besplatni info telefon
ili pošaljite e-mail

Najčešća Pitanja

Da li je prije treninga bolje koristiti ulje ili kremu?

Prije treninga ili drugog fizičkog napora preporučamo utrljati ulje u mišiće, zglobove ili tetive.

Kako se koristi ulje?

Ulje se snažno (energično) umasira u kožu na željeni dio tjela.

Jesu li proizvodi namijenjeni samo sportašima?

Iako mnogi sportaši diljem svijeta koriste Namman Muay proizvode u dvoranama tijekom fizičkih aktivnosti i u pripremama za nastupe, namjena krema i ulja je puno šira. Korist u njima pronalaze svi, od osoba mlađe dobi koji osjećaju posljedice fizičkog napora, do osoba u zlatnim godinama.

Jesu li namman proizvodi dostupni u apotekama?

Namman Muay je svakodnevno prisutan u sve više apoteka i prodavaonica diljem Hrvatske. Ne uspijevamo na vrijeme ažurirati sve ljekarne tako da bi bilo nabolje provjeriti u Vašoj lokalnoj apoteci. Ali, sigurna prodajna mjesta Namman Muay proizvoda možete naći ovdje

Gdje nabaviti namman muay proizvode ako mi niti jedna apoteka / poslovnica nije u blizini?

Naša Namman Muay stranica je ujedno i Web Shop / online trgovina, gdje se kupovina može obaviti u nekoliko klikova. Nakon što zaprimimo narudžbu proizvode pakiramo i šaljemo ih Overseasom na vašu kućnu adresu. Paket dolazi do kućnog praga sljedeći radni dan ili unutar dva radna dana, i plaćate ga po primitku.
Ili, ako niste vični narudžbama preko interneta, slobodno nazovite na broj 099/5258 038 i naručite željene proizvode.

Jesu li namman proizvodi odobreni i provjereni od strane neke ovlaštene institucije?

Namman Muay ulja i kreme prijavljeni su pri Regulation of the European Parliament i odobreni od strane European Council čije legislative preuzimaju i hrvatske nadležne službe.

Kako brzo se javlja olakšanje nakon nanošenja namman muay proizvoda?

Ako se proizvodi pravilno nanose, pozitivna reakcija je trenutna i nastavlja se određeni period kako sastojci prodiru u kožu.

Da li su namman muay proizvodi "kemija"?

Ne. Namman Muay linije su isključivo na biljnoj bazi lokalne flore Thailanda.

Obavijest o kolačićima

Na internetskoj web stranici i web trgovini nammanmuay.hr primjenjuju se kolačići (cookies), kao i kolačići trećih osoba, koji su potrebni za rad internetske stranice. Ti su vam kolačići prenešeni, no za analitičke i oglašivačke kolačiće je potreban vaš pristanak.

Svoj pristanak za kolačiće možete bilo kada promijeniti ovdje. Na toj stranici možete pronaći dodatne informacije o kolačićima.

Analitički kolačići
Omogućuju praćenje i analiziranje aktivnosti korisnika internetske stranice uz pomoć alata Google Analytics, za poboljšanje funkcionalnosti internetskih stranica i naših usluga.

Više informacija o kolačićima