Namman Muay

Mentha Piperita
Košarica
Potražite u ljekarnama
Trebate Pomoć?
0800 333 553
Besplatni info telefon
ili pošaljite e-mail

Tradicija

Namman Muay je linija krema i ulja s više od 60 godina tradicije, kreirana s jednim ciljem - kako bi vam se pružilo olakšanje prije, prilikom i nakon fizičkog napora. Proizvodi su tajlandske recepture čija se formula u samim počecima prenosila s generacije na generaciju putem usmene predaje. Tek je 1960. godinaNamman Muay bio spreman za komercijalnu upotrebu.

Kako Je Sve Počelo...

Pone Kingpetch bio je poznati Thai boksač. Njegov trener, Thongtos Intratat, tražio je nešto što će pomoći Poneu zagrijati mišiće i zglobove te pripremiti tijelo na fizički napor. Počeo je koristiti Thai ulje te je ubrzo otkrio njegove pozitivne učinke, ne samo prije treninga nego i nakon...

Zahvaljujući izvrsnim rezultatima, odlučio je unaprijediti ulje za širi krug sportaša, i tradicija se nastavila.

Namman Muay ubrzava zagrijavanje tijelo i priprema ga na fizički napor. Na taj način ublažava, a u nekim slučajevima i sprječava ozljede tijekom treninga. Treba vam nešto što će vas pripremiti i osvježiti za trening? Ovi proizvodi su pravi odabir, a kada se oporavite od treninga bolje nego ikada prije - pitat ćete se ono što se su se pitali mnogi - kako to da za ovo nisam doznao / doznala ranije!

Farmaceutska tvrtka Devakam 1930. g. u Bangkoku (Thailand) započinje s proizvodnjom Namman Muay proizvoda. Generacijama su se Namman Muay proizvodi koristili samo u borilačkim klubovima, međutim, zbog svog značajnog utjecaja svijest o proizvodu se počela širiti sve dok sam brand Devakam nije postao poznat u sportskim klubovima diljem kontinenta. Od 1960. godine recept se mijenjao nekoliko puta s ciljem da se njegovi povoljni efekti pojačaju. Zbog toga je proizvod dodatno dobio na popularnosti. Recept je i dalje u rukama osnivača obiteljske tvrtke Devakam te je pod nadzorom potomaka trenera Thongtosa Intratata. Danas se Namman Muay proizvodi ne koriste samo u borilačkim vještinama već je njegova primjena široka, od profesionalnih sportaša i rekreativaca koji se brzo moraju pripremiti za fizičku aktivnost do opće populacije i starijih osoba.

Namman Muay je namijenjen profesionalnim sportašima, rekreativcima i starijim osobama. On vam daje ugodan osjećaj hlađenja i grijanja, kako bi vam se tijelo brže oporavilo od aktivnog kretanja. Opustite se uz pomoć NM-a, dopustite da vas miris mentola potakne na aktivnost, pružite si masažu koja svoje blagodati postepeno otpušta i nakon utrljavanja u kožu.

Obavijest o kolačićima

Na internetskoj web stranici i web trgovini nammanmuay.hr primjenjuju se kolačići (cookies), kao i kolačići trećih osoba, koji su potrebni za rad internetske stranice. Ti su vam kolačići prenešeni, no za analitičke i oglašivačke kolačiće je potreban vaš pristanak.

Svoj pristanak za kolačiće možete bilo kada promijeniti ovdje. Na toj stranici možete pronaći dodatne informacije o kolačićima.

Analitički kolačići
Omogućuju praćenje i analiziranje aktivnosti korisnika internetske stranice uz pomoć alata Google Analytics, za poboljšanje funkcionalnosti internetskih stranica i naših usluga.

Više informacija o kolačićima