Namman Muay

Mentha Piperita
Košarica
Potražite u ljekarnama
Trebate Pomoć?
0800 333 553
Besplatni info telefon
ili pošaljite e-mail

Zašto Namman Muay

Više od 50 milijuna Namman Muay krema i ulja prodano je diljem svijeta, a jedan od glavnih razloga za to, osim učinkovitosti - je njihova široka namjena. Namman Muay ne razlikuje vaše godine i fizičku aktivnost - on samo djeluje.

Velika greška mnogih je "hladni" prelazak na jaču fizičku aktivnost. Ključno je zagrijati mišiće i pripremiti ih za napor, jer tako se sprječavaju ozljede. Namman Muay je čista pozitiva za vaše tijelo - ne uzrokuje nuspojave, potiče vas na aktivnost i mirisom mentola budi vaše tijelo.

Kada koristiti Namman Muay ulje?

Namman Muay se može koristiti prije i nakon fizičkih aktivnosti. Toplina će bas zagrijati za akciju, a hladne mirisne "note" će vas opustiti nakon te aktivnosti. Ulje možete nanositi nekoliko puta dnevno na željeno područje.

Zašto odabrati Namman Muay kremu?

Krema zagrijava mišiće i priprema ih za fizički napor. Poput ulja, ona nema nuspojava, lako se umasirava i sastojci se jako dobro upijaju u kožu. Može se upotrebljavati u kontinuitetu, bez ograničenja.

Obavijest o kolačićima

Na internetskoj web stranici i web trgovini nammanmuay.hr primjenjuju se kolačići (cookies), kao i kolačići trećih osoba, koji su potrebni za rad internetske stranice. Ti su vam kolačići prenešeni, no za analitičke i oglašivačke kolačiće je potreban vaš pristanak.

Svoj pristanak za kolačiće možete bilo kada promijeniti ovdje. Na toj stranici možete pronaći dodatne informacije o kolačićima.

Analitički kolačići
Omogućuju praćenje i analiziranje aktivnosti korisnika internetske stranice uz pomoć alata Google Analytics, za poboljšanje funkcionalnosti internetskih stranica i naših usluga.

Više informacija o kolačićima